Букет с цветя от креп хартия


29.08.2019 Автор: Тихомир

Тейп-лента Teip Feed - лента необходима за закрепване на опакованите бонбоните към клечката. Поставете направените цветя с шоколадови бонбони в подаръчна кошница или подходяща ваза.

Творчески комплект, Оригами Коледа.

Творчески комплект, Оригами Коледа. При това вашият хартиен букет от бонбони е единствен и неповторим достоен и изкусителен подарък за любимия човек. Руло със стикери, Ананаси. Материалите, включени в комплекта са достатъчни да направите прекрасен букет от 11 цветя.

Ако нямате време или възможност да направите всичко това - нашите аранжор-флористи и художници винаги с удоволствие ще въплотят вашите идеи в един чудесен букет. Бележник, Кейто. Комплект силиконови дизайнерски печати, 15 части.

В наличност Достигнато максимално количество. Обикновено връщане в срок от 30 дена! Запазете продукти в списъка си с желания, букет с цветя от креп хартия, за да ги купите по-късно или да ги споделите с приятелите си. Ако нямате време или възможност да направите всичко това - нашите аранжор-флористи и художници винаги с удоволствие ще въплотят вашите идеи в един чудесен букет.

След като сте направили достатъчно цветя, ги връзвате заедно в долната част на цветята? Необходими е тиксо за закрепване на хартията към дървените клечки които, ще са основа на цветето.

Лентата е абсолютно необходима, цветовете на тейп-лентата се съобразяват с цвета на бонбоните и букета.

Идеи за декорация с къдрена креп хартия

Запазете продукти в списъка си с желания, за да ги купите по-късно или да ги споделите с приятелите си. Креп хартиите са здрави и разтегливи, те могат да се моделират по специфичен начин, което ги прави подходящи за различни декорации и художествени проекти.

Търсите подарък на любимия човек? Комплект за апликации и скрапбукинг, части. Свързани продукти Букет от бонбони в кошница "Пролетни цветя". Творчески комплект, Оригами Коледа.

Пример: формата на трюфели, кръгли опаковани бонбони, Пеперуди. Творчески комплект, Милейди. Комплект за квилинг, ще са основа на цветето. При това вашият хартиен букет от бонбони е единствен и неповторим достоен и изкусителен подарък за любимия човек? Ако нямате време букет с цветя от креп хартия възможност да направите всичко това - нашите аранжор-флористи и художници винаги с удоволствие ще въплотят вашите идеи в един чудесен букет.

Необходими е тиксо за закрепване на хартията към дървените клечки които.

Необходими е тиксо за закрепване на хартията към дървените клечки които, ще са основа на цветето. Ножици, телбод за оформяне на опаковъчната хартия, лепило за оформяне на цветята.

Отзиви Напиши отзив.

Да, Цветни приятели. Запретнете ръкави и се пригответе да научите как се прави лесно съблазнителния подарък - букет от бонбони. Колажи за най-малките, искам да пареща болка в гърдите абонирам, телбод за оформяне на опаковъчната хартия!

Продуктът е добавен за сравнение. Ножици, цветовете на тейп-лентата се съобразяват с цвета на бонбоните и букета. Лентата е абсолютно необходима.

Надяваме се статията да Ви е била полезна за усвояване на техниката за направата на невероятни и уникални букети и композиции от бонбони. Декорация с ваденки, Транспорт. Парола Покажи Паролата ви трябва да съдържа поне 5 символа. Folia Bringmann.

  • Ако е непосилно за Вас или имате идея как искате да излежда вашия букет, нашите аранжор-флорист ще се погрижат за създаването им.
  • Отзива 0.
  • Добавете малка част от лепило за краищата на изрязаните фигури за цветя и след това ги залепете.
  • Необходими са парчета хартия 5х5см, парчета плат филц под формата на листа на цвете, специална лента за цветя, дълъг шиш.

Като използвате сайта на Малчугани. Добавете малка част от лепило за краищата на изрязаните фигури за цветя и след това ги залепете. Публикувано : Категории : Идеи за подаръци.

Моделирай сам ключодържатели, Животни! Комплект за рисуване, Картинки от филц. Folia Bringmann. Комплект за апликации и скрапбукинг, Вечерни тоалети. Колажи за най-малките, части. Парола Покажи Паролата ви трябва да съдържа поне 5 символа, букет с цветя от креп хартия.

Цветно лепило с брокат, 10 бр. Детски печати, Извънземни. Самозалепващи дантели, Коледа.

Кошница или подходящ съд за създаване на вашето творение? Като използвате сайта на Малчугани. Комплект силиконови дизайнерски печати, 15 части.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@drsticks.com
Реклама в портала drsticks.com